Strona główna1 » Recenzje

PRODUKTY

Kontakt

  • NIP: 865-214-26-29
  • E-mail:biuro@sklepsumowy.pl
  • Telefon533 120 062
  • Gadu Gadu24307820
  • Skypesklepsumowy
  • Godziny działania sklepuOd poniedziałku do piątku: 8:00-17:00. Sobota Niedziela i Święta ZAMKNIĘTE.

Systemy płatności

  • eserivce
  • PayPal
  • Przelewy24
  • iMoje
  • MBANK Raty
  • BGŻ

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Opinie o produktach

Recenzje

Koszulka XXL - Black Cat

Koszulka XXL - Black Cat

Ocena produktu 5/5

Super koszulka materiał najwyższej jakości.

Autor recenzji: Łukasz
Data napisania recenzji: 22-03-2019

Kurtka Slim Jacket XXL - BLACK CAT

Kurtka Slim Jacket XXL - BLACK CAT

Ocena produktu 5/5

Błyskawiczna wysyłka i profesjonalna obsługa , polecam ten sklep w 100%. Produkt najwyższej jakości zgodny z opisem!

Autor recenzji: Łukasz Wi
Data napisania recenzji: 08-03-2019

Powerline Pro Wels 0,66mm 82.2kg 300m Żółta - Giga Fish

Powerline Pro Wels 0,66mm 82.2kg 300m Żółta - Giga Fish

Ocena produktu 5/5

Moim zdaniem w tej cenie nie ma lepszej plecionki na rynku,mało tego plecionki teoretycznie lepszych firm i dużo droższe przy niej wymiękają ;) Zawiodła mnie tylko raz na kołkach obrośniętych szczeżujami,ale…

Autor recenzji: Lech
Data napisania recenzji: 02-03-2019

Kołowrotek Slammer III 10500 Spin - Penn

Slammer III 10500 Spin - Penn

Ocena produktu 5/5

Najlepszy kołowrotek sumowy i morski. Nie ma sobie równych.

Autor recenzji: Bartosz
Data napisania recenzji: 28-02-2019

Offshore Spinning OFS10500 - Fin Nor

Offshore Spinning OFS10500 - Fin Nor

Ocena produktu 5/5

Tego modelu kołowrotka ludzie używają do połowu rekinów, więc i na sumy się nada. Kołowrotek mistrzostwo.

Autor recenzji: Bartosz
Data napisania recenzji: 21-02-2019

Przypon Lead Core 70kg - Black Cat

Przypon Lead Core 70kg - Black Cat

Ocena produktu 5/5

Ciekawe rozwiązanie przed przetarciem, w środku metalowy rdzeń a na zewnątrz oplot z plecionki.

Autor recenzji: Bartosz
Data napisania recenzji: 21-02-2019

Kołowrotek Slammer III 10500 Spin - Penn

Slammer III 10500 Spin - Penn

Ocena produktu 5/5

Tego modelu kołowrotka ludzie używają do połowu rekinów, więc i na sumy się nada. Kołowrotek mistrzostwo.

Autor recenzji: Bartosz
Data napisania recenzji: 21-02-2019

Side Planer 15cm - BLACK CAT

Side Planer 15cm - BLACK CAT

Ocena produktu 5/5

Nie możesz ustawić boj czy podwodnego spławika lub podwiązki a wiesz ze jest tam mega ryba to właśnie dzięki niemu masz możliwość podprowadzić żywca tam gdzie inne metody zawodzą na rzece

Autor recenzji: Łukasz
Data napisania recenzji: 11-02-2019

Haczyki Gripper 2/0 - Black Cat

Haczyki Gripper 2/0 - Black Cat

Ocena produktu 5/5

Mocne i zarazem ostre haki nadają się do dozbrajania między innymi teaserów jak i do konstruowania zestawów

Autor recenzji: Łukasz
Data napisania recenzji: 11-02-2019

THERMO MUG KUBEK TERMICZNY - MAD CAT

THERMO MUG KUBEK TERMICZNY - MAD CAT

Ocena produktu 5/5

Kubek bardzo fajny, z pokrywką polecam każdemu przydatny nie tylko na rybach ale i w codziennym użytkowaniu

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 08-02-2019

STOPERY EZ-FIX STOPS - MAD CAT

STOPERY EZ-FIX STOPS - MAD CAT

Ocena produktu 5/5

Stopery rewelacyjne. Z opisu wynika że wchodzą na max. 1mm plecionkę ale w praktyce montuje je na hardcore kev leader 2mm.

Autor recenzji: Bartosz
Data napisania recenzji: 26-01-2019

PODPÓRKA SAND SPIKE WITH AUTOMATIC GATE - MAD CAT

PODPÓRKA SAND SPIKE WITH AUTOMATIC GATE - MAD CAT

Ocena produktu 5/5

Te podpórki są świetne! Mad cat ulepszył je bardzo w stosunku do poprzedniego modelu i teraz w mojej ocenie sa najlepsze na rynku przy przystępnej cenie!

Autor recenzji: Bartosz
Data napisania recenzji: 26-01-2019

Wiadro składane do transportu żywców - Black Cat

Wiadro składane do transportu żywców - Black Cat

Ocena produktu 5/5

wiadro super gdy niebuzywasz mozna je zlozyc i nie zajmuje duzo iejsca mocne uchwyty jak nabierze sie duzo wody wytrzymuja ciezar super sprawa do natleniania i przechowywania zdrowej ryby jestem mega…

Autor recenzji: Daniel
Data napisania recenzji: 16-01-2019