Strona główna1 » Recenzje

PRODUKTY

Kontakt

  • NIP: 865-214-26-29
  • E-mail:biuro@sklepsumowy.pl
  • Telefon533 120 062
  • Gadu Gadu24307820
  • Skypesklepsumowy
  • Godziny działania sklepuOd poniedziałku do piątku: 8:00-17:00. Sobota Niedziela i Święta ZAMKNIĘTE.

Waluta Currency Monnaie

Translator

Systemy płatności

  • eserivce
  • PayPal
  • Przelewy24
  • MBANK Raty
  • BGŻ

Cennik

Pobierz cennik PDFPobierz cennik XLS

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Opinie o produktach

Recenzje

Penn Spinfisher V 5500 - Penn

Penn Spinfisher V 5500 - Penn

Ocena produktu 5/5

MŁYNEK pierwsza liga używam 9500 do stacjonarki maszyna nieziemska ten vertical maszyna wyśmienita

Autor recenzji: DYMEK
Data napisania recenzji: 29-10-2018

Slammer III 6500 Spin - Penn

Slammer III 6500 Spin - Penn

Ocena produktu 5/5

Szybka wysyłka,towar w bardzo atrakcyjnej cenie,bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą

Autor recenzji: Mariusz
Data napisania recenzji: 21-10-2018

Slammer III 10500 Spin - Penn

Slammer III 10500 Spin - Penn

Ocena produktu 5/5

Kołowrotek dopracowany w każdym calu. Siła hamulca miażdży. Trochę kosztuję, ale Penn to Penn. Zdecydowanie POLECAM !!

Autor recenzji: Maciek
Data napisania recenzji: 13-09-2018

Quick ROYAL 790 FD - DAM

Quick ROYAL 790 FD - DAM

Ocena produktu 5/5

Kolowrotek naj lepszy jaki mialem. Sprawdza sie na slonej wodzie. Polecam.

Autor recenzji: Mariusz
Data napisania recenzji: 02-07-2018

Super Stopers L - DAM Mad Cat

Super Stopers L - DAM Mad Cat

Ocena produktu 5/5

Fajne stopery wytrzymałe do grubych plecionek też się nadają szukałem takich stoperów POLECAM!!!;-)

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 25-06-2018

Slammer III 10500 Spin - Penn

Slammer III 10500 Spin - Penn

Ocena produktu 5/5

Ten produkt firmy PENN to jest klasa nie zamienił bym go na żaden inny kołowrotek wiem że cena jest spora ale naprawdę polecam COŚ WSPANIAŁEGO !!!! i ta siła hamulca tylko nam ludziom może zabraknąć sił…

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 25-06-2018

Powerline Plus 0,65mm 83.8kg 1m Oliwkowa - Giga Fish

Powerline Plus 0,65mm 83.8kg 1m Oliwkowa - Giga Fish

Ocena produktu 5/5

Okrągły splot sprawia że mieści się jej więcej niż innych plecionek mi się podoba i kolor i splot POLECAM!!!!!! wytrzymałość też jest nie mała NAPRAWDĘ POLECAM!!!!!!!!!

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 25-06-2018

Haczyki Gripper Ghost 3/0 5szt - Black Cat

Haczyki Gripper Ghost 3/0 5szt - Black Cat

Ocena produktu 5/5

Te haczyki są stworzone do łowienia sumów dla mnie coś wspaniałego trzymają się w przynęcie wykonane z grubego drutu POLECAM!!!!!!

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 25-06-2018

Plecionka CAT KG 70kg 0.55mm 1m - WFT

Plecionka CAT KG 70kg 0.55mm 1m - WFT

Ocena produktu 5/5

Piekielnie mocna plecionka. Zamówiłem 100m które idealnie zmieściło się na Penna SSV 5500. Polecam

Autor recenzji: Michał Wi
Data napisania recenzji: 26-05-2018

Vertical Spin 217cm 180g - Zeck Fishing

Vertical Spin 217cm 180g - Zeck Fishing

Ocena produktu 5/5

Paczka idealnie zapakowana,bardzo szybka wysylka. co do wędki to bardzo fajny kijek z ogromnym zapasem mocy:) byle jakiś konkretny was miał ochote go przetestować.polecam

Autor recenzji: Jacek
Data napisania recenzji: 25-04-2018

Lethal  LT40 - Fin Nor

Lethal LT40 - Fin Nor

Ocena produktu 5/5

Paczka idealnie zapakowana,bardzo szybka wysylka. co do kołowrotka to fajna maszyna do ciężkiej orki o dość niskiej wadze.pierwszy sezon pokaze "co w trawie piszczy" polecam

Autor recenzji: Jacek
Data napisania recenzji: 21-04-2018

V-Stick 172cm 200g - Zeck Fishing

V-Stick 172cm 200g - Zeck Fishing

Ocena produktu 5/5

Wędka super, szybka przesyłka,super zapakowana. Wędka bardzo lekka z bardzo dużym zapasem mocy.

Autor recenzji: Piotr
Data napisania recenzji: 10-04-2018

Buddy 290cm 300g - Zeck Fishing

Buddy 290cm 300g - Zeck Fishing

Ocena produktu 5/5

SUPER, naprawdę polecam estetyka wykonania na najwyższym poziomie 100 % zadowolenia

Autor recenzji: Dariusz
Data napisania recenzji: 26-03-2018

Buddy 290cm 300g - Zeck Fishing

Buddy 290cm 300g - Zeck Fishing

Ocena produktu 5/5

SUPER ,Robi wrażenie precyzja wykonania dbałość o każdy szczegół 100% zadowolenia polecam

Autor recenzji: Dariusz
Data napisania recenzji: 25-03-2018